O EΟΣ Λασιθίου διοργανώνει για τα μέλη του την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020,ανάβαση στην κορυφή Σκλόκα (1298μ.),στα δυτικά του Οροπεδίου Λασιθίου.
Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το χωριό του Aγίου Χαραλάμπου (870μ.) αρχικά πάνω σε σε παλιό μονοπάτι, στην συνέχεια σε μικρό τμήμα αγροτικού δρόμου μέχρι τα 1130μ. και τέλος με ελεύθερη ανάβαση μέχρι την κορυφή στα 1298μ.
Βαθμός δυσκολίας 2 Ώρες πορείας 5
Αρχηγός Σπυριδάκης Γιάννης
Εκκίνηση από Άγιο Χαράλαμπο Οροπεδίου ώρα 08:30 Αναχώρηση από Άγιο Νικόλαο (Λασιθιώτικος φούρνος) Ω/07:30 με δικά μας μέσα.
Απαραίτητος εξοπλισμός
(Μποτάκια ορειβατικά, μπατόν, αντιανεμικό αδιάβροχο , ζεστό φλίς , γάντια , σκούφο η καπέλο ,νερό , σνακ)
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 21-2-2020 στο mail του ΕΟΣ Λασιθίου και στο τηλ 6972667591
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η πεζοπορία ενδέχεται να αναβληθεί η και να αντικατασταθεί ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή, λόγω της αναμενόμενης καιρικής αλλαγής του καιρού το Σαββατοκύριακο. Παρακαλούνται τα μέλη όπως ενημερώνονται από την ιστοσελίδα www.eoslasithiou.gr και από την σελίδα του συλλόγου στο facebook eoslasithi. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21-2-2020
ΕΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ